در راستای اجرای مستمر برنامههای نظارتی بر اماکن و واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی و خدمات عمومی در سنندج، آمار تخلفات به تفکیک اعلام شد. از ابتدای مهرماه سال جاری، تعداد ۲۲ واحد و از ابتدای سال تاکنون، ۵۶ واحد صنفی متخلف در سطح شهر پلمب شدهاند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، حدود ۱۰۰ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت ضوابط و موازین بهداشتی و تهدید سلامت و امنیت غذایی شهروندان طی امسال به مراجع قضایی ارجاع شدهاند.
با تأکید بر اینکه سلامت و امنیت غذایی از خطوط قرمز مرکز بهداشت شهرستان سنندج است اما برخورد قانونی با واحد متخلف ابتدا بهصورت مرحلهای انجام میشود؛ بهگونهای که آموزش، تذکر شفاهی و تذکر سامانهای در اولویت قرار دارد و پلمب و ارجاع قضایی به عنوان آخرین راه حل و اقدام قانونی در این فرآیند محسوب میشود به صورتی که قبل از این اقدام نزدیک۵۵۰۰ به مورد اخطاریه بهداشتی از ابتدای سال برای مراکز موصوف صادر شده است.
از حمایتها و همکاریهای دادستان و معاونین دادستانی، قاضی پروندههای بهداشتی و سایر ادارات همکار در اجرای مؤثر این برنامه قدردانی میگردد.

| افراد آنلاین | 0 |
| بازدید صفحه جاری | 2152 |
| تاریخ بروز رسانی | 1404/07/16 |
| بازدید امروز | 12306 |
| بازدید دیروز | 21598 |
| بازدید کل | 7012490 |

